Select Page

Îți dorești să călătorești spre Paris sau să te întorci de acolo și nu știi care este cea mai bună și convenabilă variantă de transport? Atunci când decizi să călătorești spre o anumită locație, există întotdeauna mai multe opțiuni și alegerea unui mijloc de transport poate fi dificilă. Ce să alegi: avion, autocar, propria mașină, tren?

Trebuie să știi că, de foarte mulți ani, autocarele sunt mijlocul de transport cel mai frecvent ales, iar acest lucru se datorează în mare parte numeroaselor beneficii aduse. În continuare vei descoperi cele mai importante 3 motive pentru care merită să alegi această variantă.

Condiții bune de călătorie

O călătorie spre Paris sau de acolo spre România nu este foarte ușoară, deoarece distanța este destul de mare și pericolele sunt frecvente. Vrei confort, siguranță și condiții bune de călătorie? Atunci compania de transport Romfour este una dintre cele mai bune alegeri, în special pentru că aceasta deține una dintre cele mai noi flote de autocare și mini-busuri de la marca Mercedes Benz din țara noastră. 

Acest lucru garantează că atunci când vei călători spre Paris sau retur, vei avea condiții de maximă siguranță și confort, alături de șoferi profesioniști cu experiență.

Autocarele sunt perfecte pentru fiecare drum lung pe care îl ai de parcurs, pentru că sunt dotate cu toate facilitățile necesare: aer condiționat, scaune rabatabile, toaletă, WiFi nelimitat pe tot parcursul călătoriei, prize individuale și încărcătoare USB, spațiu mare între scaune și pentru bagaje și multe altele care te vor surprinde plăcut pe parcursul călătoriei.

Prețuri accesibile

Călătoria cu autocarul este o modalitate accesibilă de a ajunge la Paris. Pe lângă faptul că prețurile sunt fixe, indiferent de perioada de călătorie, pot exista anumite promoții și oferte care te vor ajuta să plătești mai puțin. Acest lucru nu este posibil atunci când alegi o călătorie cu avionul, când valoarea biletele crește foarte mult cu cât sunt mai căutate.

Dacă vei alege un bilet de autocar București Paris de la Romfour și vei decide să cumperi biletul online, vei beneficia de o reducere pentru plata acestuia. Dacă nu va funcționa această variantă în cazul tău, poți oricând să achiți direct la șofer, căci autocarele sunt dotate cu un serviciu POS.

Dacă mai iei în calcul și faptul că poți include în bagaje tot ceea ce ai nevoie fără grija greutății, iar șoferii te pot duce până la adresa dorită de tine, cam toate cerințele tale sunt îndeplinite, oricât de pretențios ai fi!

Rezervări și suport online

Vrei să achiziționezi un bilet București Paris autocar sau nu te descurci foarte bine cu tehnologia? Compania Romfour îți oferă mai multe variante pentru a o putea alege pe cea mai simplă și potrivită ție.

Una dintre opțiuni este să îți faci rezervarea pentru biletul de avion direct pe site, iar dacă vei achita online, vei beneficia de 5 euro reducere. Iar dacă ai întrebări, poți oricând să scrii în căsuța de chat tot ceea ce nu știi, pentru a primi suport online.

O altă opțiune de a-ți achiziționa biletul este să suni la unul dintre numerele de telefon de la Call Center Romfour. Există nu doar numere de telefon din România, ci și din țările europene unde poți călători. Poți chiar efectua rezervări prin SMS, atunci când nu ai timp prea mult la dispoziție.

Călătorești des? Atunci pentru a fi mereu la curent cu noutățile, merită să descarci aplicația Romtour și să îți faci rezervările direct de acolo. Și nu în ultimul rând, există și opțiunea de a merge direct la sediul agenției pentru a achiziționa biletul de autocar dorit.

Generated by Feedzy