Select Page

Accidentul a avut loc, sâmbătă dimineața, în localitatea Posada din județul Prahova, între o mașină și o autorulotă, scrie ziarul Incomod. Cinci persoane au fost rănite, printre care și un bebeluș.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina, în care se aflau trei persoane, a fost complet distrusă, iar ocupanţii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii. Printre victime se numără și un bebeluș care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Au fost transportați la spital  șoferul în vârstă de 34 de ani,  două pasagere( 60 și 25 de ani) și copilul. 

Cei care au asistat la întreaga scenă au sunat imediat la 112. La locul accidentului s-au deplasat pentru intervenție două autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanță, scrie ziarul Incomod.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1 pe sensul Brașov către Ploiești, la kilometrul 114+650 metri, în zona localității Posada, județul Prahova, în urma căruia patru persoane sunt investigate medical pentru a se stabili dacă necesită transportul la spital. Traficul se desfășoară prin dirijare”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6