Select Page

Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Vărsător – 24 – 30 septembrie 2022

Între 24 și 25 septembrie seara, posibile răzgândiri cu privire la niște pretenții formulate cu ceva vreme în urmă și care trebuie să fie actualizate. Constatări dezamăgitoare cu privire la cuantumul unor despăgubiri primite de către nativi.

Între 25 septembrie, după ora 19:43′, și începutul zilei de 28 septembrie, sectorul conștiinței, al crezurilor și al idealurilor se va confrunta cu influxurile Lunii Noi în Balanță, din 29 septembrie, moment în care cele două Luminarii vor face opoziție cu Jupiter, ceea ce va scoate în evidență o neregulă sau o judecată (evaluare, opțiune) importantă pe care nativii au formulat-o cu un timp în urmă și care acum își etalează șubrezenia sau chiar eroarea de gândire.

În acest sector, în ziua de 29 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va exercita un factor de relaxare și de echilibrare interioară, ceea ce le va permite Vărsătorilor să analizeze cu mai multă detașare și degajare evenimentele prin care au trecut ori cu care se mai confruntă. Cu toate acestea, între 29 septembrie și 3/4 octombrie, la rândul ei, Venus se va confrunta cu Jupiter și va genera momente de derută, de neîncredere.

În aceste zile este bine să nu se ia nici o decizie importantă pentru viața profesională. Nevoie de repliere și de reevaluare a principiilor și a argumentelor pe baza cărora nativii au ajuns la aceste concluzii.

Între 28 septembrie, după ora 2:15′, și dimineața zilei de 30 septembrie se mențin stresul și tensiunea privitoare la carieră; mai ales cei maturi vor fi prinși în niște mecanisme socio-profesionale din care nu pot ieși cu ușurință, care-i vor supune la încercări și-i vor expune la pericole costisitoare pentru imaginea lor publică și credibilitatea profesională. Din 30 septembrie, după ora 7:14′, pierdere de timp cu discuții inutile, relații de prietenie superficiale, consum nervos în fleacuri și banalități.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.