Select Page

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Leu – 24 – 30 septembrie 2022

Între 24 și 25 septembrie seara, nativii vor reanaliza dorința lor mai veche de a investi o sumă (mai) mare de bani, de a face reparații, renovări, amenajări costisitoare, de a-și duce la îndeplinire o dorință sau un capriciu.

E necesară revizuirea unor documente, pentru că sunt condiții pentru ca unele persoane, din neatenție, să se înșele asupra unor formulări, date, cifre, detalii sau argumente conținute de unele acte financiare, contabile, juridice, personale.

Între 25 septembrie, după ora 19:43′, și începutul zilei de 28 septembrie, sectorul comunicării și al deplasărilor va sta sub semnul Lunii Noi în Balanță, din 26 septembrie, ceea ce va mai tempera reacțiile bruște, deranjante prin ton sau conținut, posibile pe fondul unor dispute sau nemulțumiri. Dar, începând cu 25 septembrie, Soarele se va afla în opoziție cu Jupiter și va declanșa situații delicate, incorecte din pricini juridice, etice sau ideologice care vor continua prin preluarea și dezvoltarea acestei tendințe de către planeta Venus.

Aceasta va intra, în ziua de 29 septembrie, în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va evolua în chip pozitiv în sectorul comunicării, al învățăturii și al deplasărilor, cu excepția perioadei cuprinse între 29 septembrie și 3/4 octombrie, când, și ea, se va afla în opoziție cu Jupiter și va permite, astfel, tot felul de neconcordanțe, disfuncții, dereglări în activitățile specifice acestei case.

Între 28 septembrie, după ora 2:15′, și dimineața zilei de 30 septembrie, interese domestice curente, nevoia de a duce la bun sfârșit activitățile rămase restante care privesc familia, care au fost inițiate cu un timp în urmă și care trebuie finalizate, nu însă înainte de a face o reevaluare a situației prezente, care va impune, poate, o aducere la zi a acestora. Din 30 septembrie, după ora 7:14′, prea multe discuții în jurul unei neînțelegeri banale în plan sentimental.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.