Select Page

Citește Horoscop săptămânal Capricorn. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Capricorn și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Capricorn – 24 – 30 septembrie 2022

Între 24 și 25 septembrie seara, sectorul comunicării, al învățăturii și al deplasărilor va fi marcat de un sentiment de deziluzie născut din neplăcerea de a renunța la o călătorie, excursie, vacanță; aceasta ar putea fi anulată sau doar modificată (se schimbă localitatea unde se vor deplasa, se modifică perioada, traseul sau chiar modalitățile de deplasare, care nu vor fi dintre cele mai comode).

Între 25 septembrie, după ora 19:43′, și începutul zilei de 28 septembrie, sectorul carierei va sta sub semnul Lunii Noi în Balanță, din 26 septembrie, timp în care va face opoziție cu Jupiter, ceea ce va reprezenta un prag de trecere cu privire la deciziile majore legate de profesie, de statutul public, de dorința de afirmare.

Nativii vor trebui să mediteze responsabil pe tema felului în care vor și pot să urce treptele unei ierarhii socio-profesionale. În ziua de 29 septembrie, în acest sector își va începe tranzitul planeta Venus, care își va exercita rolul ei de protector și de benefic până pe 23 octombrie, dar până atunci, ea se va confrunta,

între 29 septembrie și 3/4 octombrie, cu același Jupiter și va presăra piedici și blocaje menite să-i trezească pe nativi la realitate și să-i facă (cât) mai responsabili. Între 28 septembrie, după ora 2:15′, și dimineața zilei de 30 septembrie, relațiile de prietenie nu vor fi nici mai bune, nici mai rele decât au fost până acum; depinde în ce măsură unii prieteni îl vor supăra pe nativ și cât va pune (sau nu) acesta la inimă.

Atenție, întreaga săptămână, la ceea ce se petrece pe relația muncă/bani. Relația între doi malefici nu va constitui un pronostic favorabil: constrângeri, rețineri din salariu, sancțiuni, dispute, acuzații, aplicare abuzivă a unui act normativ. Din 30 septembrie, după ora 7:14′, trebuie supravegheată funcționarea aparatului loco-motor, fiziologia membrelor superioare, precum și a sistemului nervos periferic.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.