Select Page

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 24 – 30 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 24 – 30 septembrie 2022

Între 24 și 25 septembrie seara, axa celor două case ale sănătății va beneficia de stabilitatea indusă de tranzitele momentului, care le va imprima nativilor un comportament temperat, judicios și responsabil în fața unor provocări sau situații riscante și costisitoare pentru organism.

Între 25 septembrie, după ora 19:43′, și începutul zilei de 28 septembrie, Luna va străbate zodia Balanței și se va afla, pe 26 septembrie, în ipostaza de Lună Nouă, oferindu-le celor născuți în acest semn un splendid cadou astral alcătuit din conjugarea influxurilor celor două Luminarii în casa I a identității lor și permițându-le să deschidă un nou ciclu existenţial până în 2023.

Totuși, opoziția Soare/Lună cu Jupiter le va pune pe Balanţe în situaţia să constate că uneori au greşit, că au exagerat sau că, invers, s-au plasat sub nivelul necesar înţelegerii unei etape de viaţă partenerială. Contextul nu este foarte dinamic și din cauza opoziției pe care Soarele o va face cu Jupiter, care va bloca unele inițiative sau care va ridica piedici semnificative, de unde și accentul pus pe segmentul relațiilor parteneriale, procesuale, contractuale, conjugale care vor trebui reformulate pe baza unor principii (mai) corecte.

Din 29 septembrie, când va intra în zodia Balanței, planeta Venus va prelua acest tipar astral și-l va dezvolta până pe 23 octombrie, doar că, la rândul ei, va face, între 29 septembrie și 3/4 octombrie, o opoziție cu Jupiter, acutizând tensiunile deja existente în sectorul amintit.

Între 28 septembrie, după ora 2:15′, și dimineața zilei de 30 septembrie, regimul banilor și al câștigurilor va evolua în nota obișnuită. Din 30 septembrie, după ora 7:14′, întâlniri frecvente, ocazionale sau programate, nu toate agreabile, care le vor consuma nativilor timpul și energia prin tumultul știrilor, al informațiilor și al răspunsurilor pe care vor trebui să le dea.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.