Select Page

CRBL, în vârstă de 44 de ani, s-a întors de ceva timp din Spania, împreună cu soția și fiica lor. Artistul a vorbit recent despre planurile sale cu privire la cariera muzicală și despre motivul pentru care a refuzat să intre într-un nou proiect TV.

„Pandemia m-a ţinut departe de subiectul ăsta şi mi-e dor de scenă, de muzică! Mi-e dor de public. Pregătesc un album nou, iar pentru la anul un turneu”, a dezvăluit artistul pentru Click.

Artistul a recunoscut că a primit propunerea de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de Pro TV, însă a refuzat categoric.

„Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…

Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity”, un „Best of Survivor”… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet”, a declarat CRBL.